SAMARBEIDSPARTNERE

4inspiration samarbeider med mange spennende mennesker som alle er meget anerkjente på sitt felt. Da vårt spesialfelt er Mental Trening, samarbeider vi primært med mennesker som jobber med mentale prosesser på en eller annen måte, oftest forfattere, forelesere og coacher. Les mer om disse spennende og kunnskapsrike personene under.

 • Om Lasse Gustavson

  FOREDRAGSHOLDER, MENTAL TRENER, COACH, HELSEPEDAGOG

  Som en av Nordens mest populære foredragsholdere har Lasse inspirert tusenvis av mennesker i Skandinavia og USA med sin sterke historie, utstråling og positive innstilling. Han snakker mye om hvordan ens mentale innstilling kan hindre eller hjelpe en i livet, og at det ofte handler om hvordan man ser ting.

   >> Les mer

   

   

   

   

 • Om Mia Törnblom

  FOREDRAGSHOLDER OG FORFATTER

  Mia Törnbloms meget etterspurte foredrag handler om hvordan vi blir sterke, lykkelige og fremgangsrike mennesker gjennom å mentalt trene vår sjel. Mia gir oss innsikter i våre tankemønster og ubevisste reaksjoner, og hvordan det påvirker det vi gjør og det vi oppnår. Hun gir oss også konkrete verktøy og metoder som hjelper til på veien til en bedre hverdag.

  >> Les mer

   

   

   

 • Om Lars-Eric Uneståhl

  DR. I PSYKOLOGI OG MENTAL TRENING

  Lars-Eric er 4inspiration sin mentor og er deleier og rektor for Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro. Skandinaviska Ledarhögskolan er en Non-Profit organisasjon som tilbyr en rekke ulike utdannelser og kurser og er 4inspiration sin hovedleverandør av distanseutdannelser, kurser og CD'er innen Mental Trening.

  Lars-Eric Uneståhl utviklet Mental Trening - først med tanke på idrett og prestasjon, senere til områder som for eks. helse, personlig utvikling, motivasjon og vaneendring. I Sverige brukes hans programmer innen de fleste samfunnsområder, som helse & omsorg, utdanning, privat & offentlig sektor.

  >> Les mer


 • Om Rune Semundseth

  FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

  Rune er gründer i Lifemastering™ og Businessmastering™ som er verdens første on-line visualiseringsverktøy

  for målstyring. Rune og hans partnere tilbyr workshops/trening, foredrag, verktøy og metoder. De har et temamessig fokus på målstyring/selvledelse, medarbeider-/utviklings-samtaler samt medarbeiderskap.

  >> Les mer