MIA TÖRNBLOM

FOREDRAGSHOLDER OG FORFATTER

 

"Jag har alltid haft ett stark självförtroende (selvtillit), men 1996 insåg jag att det fanns någonting som hette självkänsla (selvfølelse) och att det var det jag saknade"                        - Mia Törnblom

 

Mia Törnbloms meget etterspurte foredrag handler om hvordan vi blir sterke, lykkelige og fremgangsrike mennesker gjennom å mentalt trene vår sjel. Hun byr på sin egen uforglemmelige livshistorie; fascinerende, brutal og inspirerende.

Mia snakker om viktigheten av å mentalt trene opp selvfølelsen, selvinnsikten og å komme over redselen vår. Hun minner oss om det potensialet vi alle har for utvikling og gir oss metoder og tips om hvordan vi kan utvikle oss selv.

Mia gir oss innsikter i våre tankemønster og ubevisste reaksjoner, og hvordan det påvirker det vi gjør og det vi oppnår. Hun gjør det på en morsom og treffende måte som vi alle kan kjenne oss igjen i.

Mia har en livsglede og et oppriktig positivt livssyn som påvirker de fleste når hun berører menneskets store spørsmål i livet. Med alvor, humor og en hjertelig latter har hun en evne til å virkelig berøre et stort publikum. Vanlige reaksjoner på Mias foredrag er motivasjon, glede, håp og ny giv.

Mia er utdannet Mental Trener ved Skandinaviska Ledarhögskolan og foruten å være en hyppig booket foredragsholder har hun skrevet bøkene ”Selvfølelse nå!”, ”Mer selvfølelse”, ”En herlig bok”, "Du äger!"  og ” Så dumt!”. Alle bøkene, utenom hennes seneste bok "Du äger!", er utgitt på mange språk, inkludert norsk.

Vi i 4inspiration samarbeider med Mia når det gjelder foredrag. 

Klikk her for å booke Mia som foredragsholder hos dere!

 

"Dette var en knall kveld..Utrolig flott dame skjønn og humør spreder.Tusen takk. :)"

 

Videointervjuer:

Mia Törnblom - Mental Trening i tiden! Videointervju Sentrum Scene 6 mai 2010. 3:33 min.

"Så stärker du själens kondition" Videointervju med Mia i DN. 3:04 min.

Mia snakker om selvbiografien "Så dumt!" på bok och biblioteksmässan 2008. 10.42 min

 

Artikler:

Artikkel om Mia på side2.no

Artikkel om Mia på dn.se

Artikkel om Mia på psykiskhelse.no

 

Klikk her for å gå til MT-gruppen og lese mer om Mia.