LARS-ERIC UNESTÅHL

DR. I PSYKOLOGI OG MENTAL TRENING

 

"Er du et resultat av fortiden, eller årsak til framtiden?"
- Lars-Eric Uneståhl

 

Lars-Eric, rektor på Skandinaviska Ledarhögskolan, har publisert i overkant av 20 bøker og over hundre forskningsrapporter. Han har coachet de fleste svenske landslagene siden 70-tallet og 14 ulike olympiske lag innen Mental Trening.

For det Svenske folket er Lars-Eric mest kjent som gründeren og guruen innen Mental Trening, og den som siden 70-tallet har laget mentale treningsprogram som milioner (!) av svensker har benyttet seg av.

Lars-Eric har selv forsket på Mental Trening og personlig utvikling i årtier og som følge av resultatene utviklet en rekke utdannelser, kurser og mentale treningsprogram innen områder som personlig utvikling, livskvalitet, motivasjon, røykeslutt, vektreduksjon, avslapping, selvbilde, stresshåndtering, økt prestasjon og effektivitet, smertelindring, bedre helse osv.

De senere årene har Mental Trening spredt seg til de fleste samfunnsområder, og brukes i dag aktivt innen skoleverket, helsesektoren og arbeidslivet i Sverige. Det er blant annet mange av Sveriges ledende firmaer og offentlig sektor som benytter seg av Mental Trening for å skape en bedre arbeidsplass for sine ansatte.

Vi i 4inspiration er stolte av å være de eneste i Norge som formidler Skandinaviska Ledarhögskolans sine utdannelser.

Klikk her for mer informasjon om Lars-Eric.

Klikk her om du vil booke Lars-Eric som foredragsholder.

 

Under finner du artikler og videoklipp

Artikkel om Lars-Eric sine Mental Trening-CD'er i Aftonbladet

Lars-Eric om hva han jobber med


<< Tilbake