Mia Törnblom - 6. mai

Mental Trening i Tiden!

Et inspirerende foredrag om følelsen, og bildet man har av seg selv, og hvordan det påvirker lykken i livet ditt! På en fargerik, gledesfyllt og lærerik måte inspirerer Mia Törnblom til et bedre liv, både privat og i jobb.

Akkurat slik alle har ulik bagasje og forutsetninger for hvorfor vi har det slik vi har det, har vi også like forutsetninger for å få det bedre med oss selv. Mia forteller oss at nøkkelen til å få det bedre er å jobbe med seg selv og med det bildet og den følelsen vi har om oss selv. Det er helt naturlig å ha et skiftende selvbilde, men Mia lærer oss hvordan vi kan trene og øve mentalt slik at vi permanent kan øke selvfølelsen vår.

Hvem er Mia Törnblom?

Mia Törnblom er en meget populær foreleser og veileder innen personlig utvikling. Hun er kjent fra både TV- og radioprogram i Sverige og har også holdt en rekke foredrag i Norge. Ved hjelp av sine erfaringer og metoder har hun guidet tusenvis av mennesker til et tryggere, morsommere og mer fremgangsrikt liv.

Hennes bøker, "Så dumt!", "En herlig bok", "Mer selvfølelse!", "Selvfølelse nå!" og "Du eier!" har alle blitt enorme salgssuksesser, de har solgt i over 700 000 eksemplarer! Ved siden av Skandinavia er de utgitt i Brasil, Korea, Tyskland og Nederland for å nevne noen, og kommer nå også ut i pocket.

For mer informasjon om Mia Törnblom klikk her.

Hvor:         Sentrum Scene, torsdag 6. mai 2010
Når:           Kl. 19.30
Pris:           295,-
Billetter:    Kjøpes på Billettservice (tel. 815 33 133), eller
                   Posten & Narvesen
Arrangør:   4inspiration

For spørsmål kontakt oss på info@4inspiration.no